Waarom leef ik hier op aarde?


In 2002 verscheen het boek "Purpose Driven Life", geschreven door Rick Warren, oprichter en leider van Saddleback Church, een evangelische mega-kerk in Lake Forest, Califonia, USA. 

Purpose Driven Life
       
Doelgericht leven
       
Waarom leef ik hier op aarde?

 

Het boek bleek enorm veel invloed te hebben op de levens van mensen. Het is in tientallen talen vertaald en heeft miljoenen mensen geholpen in hun geloof. Tien jaar na dato verscheen "Waarom leef ik hier op aarde?", een nieuwe edititie voor een nieuwe generatie, aldus de schrijver. Nog steeds wordt het boek door velen gelezen en gewaardeerd en is het uitgangspunt voor bijbel- en gesprekskringen.

Op verzoek van een gesprekskring in de Vrije Gereformeerde Kerk van Wolvega, waar ik part time als gemeente-coach aan verbonden ben, heb ik een aantal van de online-studies van Rick Warren bewerkt / ingekort, ontdaan van typisch Amerikaanse elementen en onderverdeeld in verschillende fragmenten van enkele minuten (te herkennen aan 10 sec. stilte). In deze vorm zijn ze beter geschikt als aanzet voor een gesprek op de kring.

Op deze pagina vind je - bij wijze van voorbeeld - de geluidsopname van het eerste gespreksthema én de link naar de handout met gespreksvragen. Inmiddels heb ik materiaal samengesteld voor 12 bijeenkomsten.

Ben je als kringleider of -deelnemer geïntresseerd in deze materialen, neem dan gerust contact met mij op via het contact-formulier hieronder.

Handout voor het gesprek, dag 1


Contact