Verspreid en toch verbonden
   

Welkom op deze pagina.

Op 12 maart 2020 kondigde de Nederlandse overheid een lockdown af. Alle openbare bijeenkomsten werden verboden, dus ook kerkdiensten. Drie dagen later ontstond het initiatief om online-kerkdiensten te gaan verzorgen voor een vijftal gemeenten in de regio Alphen a/d Rijn - Haarlemmermeer. Op 22 maart was de eerste gezamenlijke dienst. Ruim vijf maanden lang is elke zondagmorgen een kerkdienst gehouden, die rechtstreeks uitgezonden werd via een youtube-kanaal. Zo konden we, al waren en zijn we verspreid over verschillende kerkelijke gemeenten, toch met elkaar verbonden zijn om God te eren en Zijn Woord te horen.

Alle diensten kunnen teruggekeken worden via de website waar je nu bent: kerkdienstenonline.nl. Daarnaast bieden wij op deze webpagina's diverse materialen en extra informatie rondom de diensten aan.

Op 30 augustus is het project afgesloten. Met veel dankbaarheid kijken we terug op al het goede dat we van onze goede God mochten ontvangen. Door de inzet van tientallen vrijwilligers uit de 5 gemeenten konden we dit 'project' realiseren.

Lees verder.....

Bij dit bijzondere samenwerkingsverband zijn de volgende gemeenten betrokken:

  • Lichtbaken Rijsenhout (NGK)
  • De Verbinding Alphen a/d Rijn (NGK)
  • De Graankorrel Hoofddorp (CGK)
  • Het Kruispunt Alphen a/d Rijn (GKV)
  • Lijnbaankerk Aalsmeer (CGK)